Материалът в тази публикация е с информативен характер.     Вижте другото лице

...
Материалът в тази публикация е с информативен характер.
 
 
Вижте другото лице
Коментари Харесай

Другото лице на ПЕТЪК 13-ТИ

Материалът в тази обява е с осведомителен темперамент.

 

 

Вижте другото лице на ПЕТЪК 13-ТИ

Може би се страхувате от неща и обстановки, които са отвън вашия надзор? Не позволявайте страхът от незнайното да бъде вашата движеща мощ. Струва си да се означи, че в реалност множеството хора в никакъв случай не са се сблъсквали с неприятни събития на петък 13-ти.

Това събитие е известно още като причинно-следствена неточност или натрапчиво мислене. Опитните психолози считат, че даден обред за религиозен човек му дава краткотрайно възприятие за комфорт.

Повечето хора се разсънват на петък 13-ти с предварителната настройка и от натрапвани суеверия, че надали не, наложително ще им се случи нещо неприятно в този ден. Ето това се назовава програмиране, посредством личните ви мисли и убеждения.

Някои хора стигат до там, че подхващат защитни ограничения под формата на амулети и други предмети за „ отбрана “. Но по какъв начин ще се отбраните от нещо, което действително не виждате? От кой, от какво се защитавате? Отговорът е доста елементарен: От вашите лични мисли и вярвания в всякакви суеверия.

Според психолозите има хора, които имат вяра, че петък 13-ти е мрачен, злокобен ден. Такива хора са толкоз уплашени, че правят повтарящи се ритуали до натрапчиви привички.

Чували ли сте в миналото за самоосъществяващо се лично разбиране?

Това може да се случи единствено на петък 13-ти. Според американски психолози неприятните моменти нямат нищо общо с този ден.

Съгласно законите на физиката, е реалност, че упованието ви за трагичен ден може да притегли към вас разнообразни неприятни събития. Някои специалисти считат, че единствено мислите за вероятни неприятности могат да задействат механизма на някои условия и държание.

Ето за какво, би трябвало доста да внимавате какви мисли допускате в главата си!

Някои хора се паникьосват толкоз доста в този ден, че анулират пътуванията и значимите си срещи, анулират билети, не купуват артикули и даже не излизат за работа. Всички тези неща вредят.

Мислите ли, че сте имали ужасяващ ден на работа, тъй като е петък 13-ти? Някой сподели ли ви, че главата ви боли от работата на петък 13-ти и вярвате, че денят е отговорен, а не нещо друго? Като да вземем за пример – вашите лични мисли и поведение…

Вие притежавате нужният запас, с цел да се справите с тези вярвания и страхове.

Разговорът с другари и фамилията също може да ви помогне да преодолеете уплахата, наречена „ Петък 13-ти “.

Страхът ви от този ден евентуално не е с действителен генезис. А може би се дължи на нещо по-древно, вкоренено в религиозните обичаи и поверия. Или кино сюжети, книги, изявления и други сходни източници.

В умозаключение:

Спрете да се страхувате от незнайното!

Пуснете желанието ви за надзор над събитията да си отиде от вас.

Не правете ритуали, с цел да се предпазите от нещо, което не виждате.

Спрете да вярвате в нещо, за което няма потвърдена причинно-следствена връзка!

Приемете този ден, както всички останали от годината!

Събудете се! Усмихнете се на новият ден (новото начало)! Усмихнете се на слънцето! Излезте! Работете на драго сърце! Насладете се на хубостта на природата! Излезте с другари.

И за какво пък да не започнете да вярвате, че това е вашият прелестен, изпълнен с вълшебни мигове, ден?!?!

Скъпи другари на „ Щастливите дами “, радвайте се на всяка секунда, на всеки стихотворец мирис! Живейте тук и в този момент!!! И в никакъв случай повече боязън от петък 13-ти, нали?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР